MEHMET FUAT DEMİR İLKOKULU

Vizyon: Atatürk ilke ve inkılâpları doğrultusunda, çağdaş ülkeler düzeyinde bir eğitim uygulayarak, öğrencilerimizi ve çevremizi bilgilendirmek, eğitimlerini sağlamak, kendileri ve ülkemiz için yararlı birer birey olmalarını gerçekleştirmektir.

Misyon: Bizler, idareci, öğretmen, bir bütün olarak, gerekli saygı ve sevgi çerçevesinde, bütün imkansızlıklara rağmen, öğrencilerimizin öğrenmeleri, bilgili, başarılı, kendine güvenen bir birey olarak yetişmeleri, 21. yüzyılda çağdaş yaşamın gereklerini yerine getirebilecek beceriler kazanmaları için çalışacağız.

Başarılar: OKULUMUZ İLÇE´de DÜZENLENEN 10 KASIM RESİM YARIŞMASINDA İLÇE 1.liği, İSTİKLAL MARŞI´nı GÜZEL OKUMA YARIŞMASINDA İLÇE 2.´liği ELDE ETTİ.

Saatler: 08:40 - 11:50 12:40 - 14:10
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://mehmetfuatdemirilkokulu.meb.k12.tr

Adres - KAPLAN MAH. H.BAHRİ YAVUZ CAD. MEHMET FUAT DEMİR İLKOKULU BLOK NO 25 SAVUR / MARDİN

Yerleşim Yeri - Savur İlçe Merkezinde Bulunmaktadır.

Ulaşım Okulumuz yol üstünde olduğundan ulaşımı kolaydır. Şehir merkezine gitmek için araçlar bulunmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz ilçe merkezinde bulunmaktadır. İle 47 km uzaklıktadır.